tiistai 8. toukokuuta 2012

Voihan 100%...- Oi Börje, miksi et tykkää minusta...?

- Noh babe, olet tainnut tallennella tänne ihan liikaa liian isoja kuvia...

- Mitäh? Tämähän on googlen tuote, onko tässä muka rajallinen tallennustila???

- Kyllä vain muruseni...

- Aaaaarrrgh!!!! Mitä teen?

- Mene rakkaani googlen sivuille (esim. gmail) ja valitse yläreunasta Valokuvat. Sieltä pääset Picasan albumiisi johon blogikuvasi on tallentuneet, ja sieltä näet paljonko tilaa on käytössäsi. Sinulla, oi ihanuuteni, näyttäisi olevan 100% käytössä....

- Aaaaaapuva! Börjeeeee, mitäs nyt???

- Avaa kansio jossa kuvasi ovat, avaa yksitellen jokainen kuva "Muokkaa mainostyökalussa" ja klikkaile resize kenttään paremmat mitat, esim. 600x450 pikseliä riittää mainiosti blogiin... ja tallenna kuva vanhan kuvan päälle, niin se pienennetty kuva vaihtuu automaattisesti tänne blogiinkin!

- Voi Börje, tässähän kestää ikuisuus! Tää ohjelmahan on törkeän hidas!!! Voi ei, auta, eikö mitään nopeampaa keinoa ole...??

- Ei, ei marjattani, ei.. Tyhmästä päästä kärsii koko blogi........
%//%¤"}£#¤%#!&@£[{%.... kaksi iltaa tässä koneella olen näitä kuvia pienennellyt, about 200 kuvaa 730 pienennelty.....VASTA!

Voi &#!#&(&%!
5 kommenttia:

 1. Hahad :D EIH! Minäkin kuvittelin, ettei noin käy kenellekään. Mokoma bloggerinryökäle! Oikea emärötväke! Sinniä projektiin.

  VastaaPoista
 2. Tästä on kuule nauru kaukana, pikkaisen jurppii tää kuvien pienentely... oon pelannut tässä samalla jo niin paljon pasianssia koneella että kohta tulee kortteja korvistakin...

  Miten ei tullut MIELEENKÄÄN että tässä voisi joku kuvien tallennuskapasiteetti tulla vastaan, vastahan alle vuoden olen tätä blogia pitänyt... Plarghhhhhh.... Olkaa te muut viisaampia!

  VastaaPoista
 3. Hei vinkki! Ladatkaa kuvat jonnekin ilmaiseen palveluun, kuten vaikka photobucket, ja linkittäkää kuvat sen kautta blogiin. :)

  Photobuckettiin mahtuu paljon kuvia, ja linkittäminen on helppoa. (toki kuvat kannattaa pienentää muutenkin järkevän kokoisiksi niin eivät vie liikaa tilaa) Kuvan alta löytyy linkki kuvaan, jonka voi linkata suoraa siihen missä blogger kysyy kuvan URL osoitetta. Säästää hermoja kummasti! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä vinkkinen! Tapasin muuten taannoin Picasan, jolla saa useita kuvia vietyä samanaikaisesti valitsemaansa kansioon niin, että se skaalaa ne samalla valitsemaasi kokoon. Voisikohan sellainen olla mistään kotoisin ongelmasi kanssa?

  VastaaPoista
 5. Jooh, kiitoksia vinkeistä. :) Tulivat tosin hieman liian myöhään, olen jo ehtinyt tuskailemaan koneen äärellä riittämiin... Eli uusia kuvia mahtuu taas. Täytyy muistaa vaan pienennellä niitä jatkossa reippahammin. :)

  Sit vielä kun saisi kuvattua noita viimeaikaisia tekeleitään, vaikeaa ottaa itse kuvia itsestään... huomenna voisi yrittää uudemma kerran kun pitäisi olla nätti ilmakin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)