maanantai 29. lokakuuta 2012

Joogahousut

Superlökäpöksymäiset joogahousuni Suuri Käsityö 1/12-lehden Joogahousut-ohjeella. Ei, en joogaa, mut joskus saatan näyttäytyä mäissä violeteissa housuissani suliskentällä...





Ohjetta muokkailtu aika paljon, lahkeet on superleveät, tyyliin 44 koon ohjeella, ja yläreuna tehty 36 tai 34 kokoisena...ei voi muistaa.  Kangas on Eurokankaan "valuva neulos", eli ohutta jotain viskoosia tms, joka laskeutuu ihanasti ja on kivan vilpoinen. Menee urheiluvaatteena kivasti vaikka hikoilisi enempikin. :)





Näiden kanssa kelpaa myös haluta Kalifiksi Kalifin paikalle....

9 kommenttia:

  1. Onpas ihanat! Mulla on sama lehti pöydällä, pitäs nää piirrellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttu. :) Tosin näin jälkeenpäin voisin varoittaa sinua jo ennakkoon että noiden resorien mitoissa ON JO saumanvarat laskettu! Nimimerkillä pohkeiden resorit tuppaa valumaan. Pitäis purkaa ja ommella uusiks, mut...äh, laiska kun on niin olkoon. ;) Ens kerralla lupaan lukea ohjeita tarkemmin ennen kuin alan tekemään ja töhöttämään...! (hahhaha, sen kun näkis!)

      Poista
  2. Noi on tosi kivat! Pitää tehdä itsekin ne seuraavat tuolla suhteella 34-44, sillä ne mun ekat ei ole riittävät lököt, pöh. Ja tuosta valuvasta trikoosta ehdottomasti! Mutta hei, teitkö vyötärökaitaleen ja pohjeresorit ihan resorista, vai tuosta samasta neuloksesta? Edellisiin käytin resoria trikoon sijaan, mutta nyt en löytänyt samaa sävyä olevaa resoria.. harkinnassa siis kikkailut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan resorista tein, tuo valuva neulos on niin lölleröö ettei siitä olis sellaista tukevaa saanut. Sattui löytymään jopa saman sävyistä resoria, mut jos ei olis ollut, olisin varaman ottanut mustaa sit ton violetin kaveriksi. Tosin tuo näyttää jotenkin ihan siniseltä noissa kuvissa.... yrh, en osaa vielä käyttää kameraani. :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitti. :) Nää on ihan jotenkin vitsikkäät. Ja toi valuva neulos toimii aika kivasti kunnon hikiurheilussakin, kun ilma kiertää lahkeiden sisällä hyvin.

      Poista
  4. Onpa kivan ja mukavan näköiset!

    VastaaPoista
  5. Onpas kivat! Hitto kun ei osaa itse tehdä vielä tuollasia :)-Taina-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kuule niin helpot tehdä, et ihan varmaan osaisit myös. Nää oli sen lehden "helppo ohje" ja jokainen työvaihe vielä kuvitettu. :D Ei muuta kuin kirjastosta vaan lehteä hakemaan. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)