keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kaasoilua ja hääaskarteluja

Sain tosiaan kunnian toimia kaasona ja häälahjaksi virkkaamasta matosta jo tuossa bloggasinkin aikaisemmin...

Askartelutaitoni tuli myös hyvään testiin kun suunnittelin ja askartelin morsiammen kanssa paikkakortit...
....istumajärjestyksen...

...ja pääsin myös leikkimään floristia tekemällä 20 kukka-asetelmaa pöytiin. :) Jee!
Idea asetelmaan ei ollut omani, tunnustan, mutta käytännön toteutus oli meikäläisen vastuulla. Pohjalla mustia kivia ja vettä, sitten vihreää heinämäistä kasvia kiepautettu sisälle, ja lisäksi kaksi gerberaa eri tasoihin leikattuina. Näistä tuli niiiiin hienoja, vaikka itse sanonkin.


Myös kutsukorttien toteutuksen ideoin hääparin toiveiden ja ideoiden pohjalta, ja toteutus tehtiin yhdessä morsiammen kanssa tuossa kesällä. Pitänee yrittää ottaa kuva siitäkin, niistä tuli todella hienoja kutsuja jos näin vaatimattomasti ideointitaitojani kehuskelen. ;)
 Vielä pari fiilistelykuvaa, todella ihana morsiuskimppu...
 


(huomatkaa upeat kuvaajanlahjani... syytän ruokajuomana ollutta viiniä, kun noin törkeästi tuon lautasenreunan unohdin tuohon kuvan alareunaan... :D Todella tyylikästä, eikö totta? Oon niiiiiiin hyvä valokuvaaja että välillä ihan sääliksi käy... )

...ja heittokimppu samaa sarjaa. :)


Ah, häät. <3

3 kommenttia:

  1. Ihania paikkakortteja ja kukkasia. Kovinkaan usein ei näe häissä käytettävän keltaista, joten <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan ihanalle ja rakkaalle kaasolle <3 Vaikka itse sanonkin niin keltainen ja musta olivat aika hyvä valinta loppujen lopuksi ;)

    VastaaPoista
  3. Juuh, keltainen ja musta todellakin toimivat kivasti yhdessä. Syyshäihin varsinkin keltainen sopi jotenkin todella kivasti, puut alkoi jo kellertämään muutenkin joten ulkona oli keltaista, miksei sisälläkin sitten. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)