tiistai 3. tammikuuta 2012

Välipalaompeluksia

Ostinpa Ikeasta aivan kertakaikkiaan ihanan vitsikkään pyykkikorin. Tämän yksilön hurmaava marokkomainen muotokieli oli yksinkertaisesti niin vastustamaton, etten kyennyt lähtemään kotiin ilman tätä...

 

Mutta koska olen laiska, ja pyykinpesukone sijaitsee eri kerroksessa kuin makkari, niin tämä kori kaipasi mukana tuleen sisuspussin lisäksi myös vaihtopusseja. Et kun kori on täysi, voin napata sisuspussin pyykkeineen matkaan ja kuskata sen alakertaan pyykkikoneen vierelle odottelemaan, ja laittaa toisen sisuspussin koriin valmiiksi. Ja jahka korillinen on pesty, voin tuoda puhtaat pyykit pussilla takaisin yläkertaan, lajitella vaatteet kaappeihin ja jättää sisuspussin odottamaan taas käyttövuoroaan.

Näppärää.


Pussukoita ei siis tullut kuin yksi korin mukana, mutta eihän yksi riitä mihinkään. Joten niinpä väkersin heti pari lisää. Kahvoja unohtamatta!

Kankaana joku vanha valkoinen keinokuitukangas, joka on pyörinyt jo ehkä 10 vuotta kankaiden joukossa tarpeettomana... en edes muista minkä takia noin tylsää yksiväristä kangasta edes olen koskaan ostanut! ...noh, jo siitä olikin aika keksiä jotain hyödyllistä.



P.s. Kuten kuvista voi huomata, kodistamme löytyy myös violetti huone. :) Ei tämä violetti käsityöblogi ihan turhasta ole nimeään saanut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)