tiistai 18. joulukuuta 2012

Hetken inspiraation tulos...

Poikkesinpa ostamassa tähän uuteen pipooni vuorikankaaksi palan fleeceä... ja kiertäessäni pala-laatikoita silmiini osui eräs kangas...

.....aiiiiiivan ihana musta-valkoinen trikookangaspala. Heti kun näin sen, tiesin että "PAITA! Tästä kankaasta on ihan pakko tehdä PAITA!!!"Noh, muutama tunti myöhemmin kotiin päästyäni siitä tuli sitten paita. Ainoa miinus näin jälkikäteen ajatellen on nuo hihat, jotka jäi ehkä sentin, pari liian lyhyiksi. Mutta vetoan siihen etten käyttänyt kaavoja ollenkaan, kunhan yhden hennesin paidan lätkäsin kankaan päälle suurpiirteisesti ja leikkasin suoraan kappaleet, toisesta paidasta sit hihojen mallia vähän ja pituudeksi määräytyi joku satunnainen mitta jonka oletin sopivaksi....Noh, oli taas ehkä vähän enempi intoa kuin järkeä tässä, mut kyl tää niin mulle välttää, tää on niiiiiiiin mun uus lempparipaita. <3....Randominkokoisilla palloilla varustettu pallokuosi!  Ah... <3


12 kommenttia:

 1. Oi että, ihana vene pääntie tuossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina. :) Joten tämmöisen räväkän kankaan kanssa tykkään pitää linjat selkeinä. Sit yksivärinen voip olla mielestäni paremmin vaikka vähän avarampi tai jotenkin yksityiskohtaisempi... Mut kukin tyylillään. :)

   Poista
 2. Wau, tosi siisti paita :) Pistä reosrit hihansuihin jos alkaa liikaa hämään lyhkäsyys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kerttu. :) Ja njääh... vihaan resoreita. :D Et antaa olla. Teen seuraavaan sit pidemmät hihat, tästä tuli nyt tämmöinen ja sillä selvä. :)

   Poista
 3. Superhyvä paita. Ihailin tätä salaa jo pipopostauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Mulla on salainen ihailija...? :D ....tai, itseasiassa, mun paidalla on salainen ihailija.... melkein siis mullakin? ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Tätä kangasta jäi vielä yli puolet tähteeksi, mitähän siitä vois vielä keksiä...

   Poista
 5. Onpa hieno kangas ja hyvä on aikaansaannoksesikin. Kelpais mullekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Tästä tuli kyllä ihan yllättävän kiva näin niinkuin improvisoiduksi versioksi. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)