lauantai 4. helmikuuta 2012

Violetti virkattu matto


Virkkasin kesällä violetin pikkumaton vessaani (siitä tarkemmin täällä.)

Noh, ostin sitä varten pari kiloa kudetta, mutta enpähän tarvinnut sitä kuin kilon suurinpiirtein. Nyt reilu puoli vuotta matonkudekeriä pyöriteltyäni päätin tehdä niistäkin maton... Toisen samanmoisen, miten nyt kudetta vaan riittääkään.





Tämmöinen siitä tuli, ohje taas Drops designin pöytäliina, tosin viimeiset kolme kerrosta taitaa olla omia sooloilujani... Virkkuukoukku oli kooltaan 8, ja noita reunimmaisia pylväsryppäitä tehdessäni sain jopa puikonkin katkeamaan... joten viimeinen kierros tehty sitten koon 10 koukulla.




Kuvan kahvikuppi (semmoinen astetta isompi teema-muki) on tässä tuomassa hieman mittasuhteita... :) Harvemmin matolla istuskellen aamukahvia sentääs juon...


Tämä matto niin päätyy makkarin viereen, vähänkö söpöä sängystä pompata pitsiselle matolle... Ei voi aamu alkaa väärällä jalalla kun tämmöiselle ihanuudelle lakatut varpaansa ensimmäisenä laskee... :)


P.s. Tervetuloa kaikki te uudet ihanat lukijat, tehän lisäännytte kuin sienet sateella...! :)

4 kommenttia:

  1. Hei, tämähän on hieno! Oon laittanut aikoja sitten saman kupinalusen ohjeen kirjanmerkkeihin ja nyt vasta tajusin että tämä on se sama malli! Ja näköjään todella toimii kuteestakin tehtynä, josko siis yrittäisi itsekin.. =)

    VastaaPoista
  2. Mää oon joskus tennessestä virkannut tän pitsiliinana, mut nyt jo samalla ohjeella kolme mattoakin on tullut tehtyä.. jotenkin paljon jämäkämpi kuin se juhannusruusu joka aina rutussa jossain nurkassa meillä tuppaa olemaan... kerran koirat kirmaa siitä niin se oli siinä sit taas... mut tää on kiva ohje. :)

    VastaaPoista
  3. Kiva blogi sulla. Löysin sen kun etsin virkatun maton ohjetta ja vinkkiä mistä hankkia kudelankaa. Etsin juuri sellaista harmaata, kun sulla on se yksi pitsimatto. Joten KIITOS!

    Aloitteleva bloggaaja Katja alias Lankasuora (lankasuora.blogspot.com)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Katja. :) Tsemppiä kuteen löytymisen kanssa, nykyään sitä on onneksi myynnissä aika monessakin paikassa ja värejäkin löytyy vaikka kuinka paljon. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)