keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Maalailuja

 
 
"Harakka nimeltä Toivo"
 
 
 




Akryyleillä maalailtu, itsetehdylle ja pohjustetuille kiilakehyksille. Koko 60cm x 60cm ja kehyksistä jokunen sentti päälle suuntaansa. 


Tästä starttasi pinkki kausi.... tunnistan sen jo nyt...

tiistai 26. helmikuuta 2013

Shave it, baby, shave it!

  
Hei Sinä neuloja- ja virkkaajaystäväni,


Tykkäätkö Sinäkin eläimistä? Onko Sinullakin koira?

Onko Sinullakin sohva?

Onko Sinullakin tapana neuloa sohvalla istuen....?

Onko Sinunkin sohvasi JA lankakeräsi AINA täys näitä hemmetin KOIRANKARVOJA??!? 





...Viimeksi imuroin sohvan 4 päivää sitten..... ja putsasin teippiharjalla eilen... ja nyt se näyttää taas tuolta!!! Käsi ylös, kuka tykkää karvanlähtöajasta?

Kautta likaisten varpaitteni, että ottaakin aivoon, erityisesti mustalla langalla neuloessa, kun nuo valkoiset kaaarrvvvaaaatttt......niitä on ja on ja onnnnn ja oooooooonnnn....


Vuaan, käykääpä rakkaat ihmiset Spiritstoresta ostamassa jotain, tai muuten vaan kysymässä joutavia kenkälaatikoita. Nää on meinaan ratkaisu ongelmaan. Ei muuta kuin langat laatikkoon....





 
...kansi kiinni...



 
 
 
...ja langat reijästä läpi ja ei muuta kuin sohvalle karvojen keskelle neulomaan KARVATONTA pipoa!



 
 




Noissa laatikoissa on vielä tommonen metallirinkula niissä valmiina, ei hierrä lankaa poikki ja liukuu mukavasti laatikosta pihalle muutenkin. :) Ah.... tää niin pelastaa koirataloudessa neulomisen.


Lisäksi keskeneräisen työn voi sit sulloa tonne sisälle lopettaessaan niin ei takerru siihenkään karvoja.

JES! 10 pistettä ja papukaijamerkki minulle kun keksin tämän. :)

lauantai 16. helmikuuta 2013

Some-lapaset

Tulipahan joulun tienoolla ostettua uusi puhelin. Yhden mobiili-blogipäivityksenkin sillä jo tein testimielessä, tosin eipä nyt niin kiire ole näiden käsityöjuttujen bloggaamisessa etteikö ehtisi koneelle tulla niitä kirjoittelemaan...

Joka tapauksessa. Kosketusnäyttöpuhelin ja talvi yhdessä aiheuttavat tietysti yhteensopivuusongelmia... ja aikani ideaa päässäni pyöriteltyä päädyin tekemään Some-Lapaset.






Ohje on omasta päästä, toimien samalla myös testinä sille, että voiko neulontaa ja virkkausta yhdistää... ja kyllähän tuota pystyi helpolla.





Lenkkejähän virkatessakin on, nyt vaan nappasi lenkit aina puikolta silmukoiden muodossa niin etteivät päässeet karkaamaan mihinkään ja kas: näin sain lämpimät virkatut tumput joissa on kuitenkin resori ranteessa. :)


Se, mikä näiden lapasten Some eli Sosiaalisen median osio on, on tietysti peukaloden erikoisuus... niissä on halkiot.




....joista saa peukun näppärästi esiin...





...ja ei muuta kuin facebookkiin!  :D






Nojoo, jos ei facebookkia niin ihan puheluun vastaaminen lapaset kädessä onnistuu nyt. Tai voluumin säätö musiikkia kuunnellessa tms...


Lankana oli 7 veljestä, varsi 3,5 puikoilla neulottu ja lapanen 3,5 virkkuukoukulla koukittu, pelkkiä kiinteitä silmukoita.

Tähän loppuun vielä kuva tuunatuista kuulokkeistani. Ei ole helppoa omata eriparikorvat joista toinen on aivan mini-mini-kokoa ja muutenkin vähän epämuodostunut. Löysin kuitenkin kuulokkeet jotka pysyivät korvassa (ooooh!), molemmissa (ooooooh!!!), tosin pikkuisen vaati tatti hieman muokkausta... ;)


 
 
 
 
Tuunausta tuunausta... sitähän tää elämä on. :)
 
 

lauantai 2. helmikuuta 2013

Prinssi Charmingin huumorisukat


Hyödyntelimpa hieman jämälankoja ja tein miesten sukat. Ehkä kokoa 40-41... Oli tuota sinistä seiskaveikkaa jäänyt tähteeksi posteljoonisukista ja kun en itse sinisestä tykkää pätkääkään, niin... miesten sukkiin jouti hyvin. Ihan perinteisellä sukkaohjeella tehty, 3,5 puikoilla.




Voin leikkiä tuhkimoa, erityisesti Prinssi Charmingia ja antaa vieraiden sovitella näitä, josko vaikka sopisivat.




Huumorintaju tulee testattua samalla, kun eipä se sininen lanka sit tietenkään riittänyt molempiin sukkiin....niin jatkoin sitten pirteästi keltaisella. Jos nämä sukat on jonkun miehen mielestä hienot ja hauskat niin kyl sit kelpaa huonoa huumoria viljellä yhdessä ehkä muuallakin...